Preskoči na sadržaj

Košarica

Vaša košarica je prazna

Članak: Magnolia slastice na trećoj i najljepšoj lokaciji u centru grada Zagreb

Magnolia slastice na trećoj i najljepšoj lokaciji u centru grada Zagreb

Magnolia slastice na trećoj i najljepšoj lokaciji u centru grada Zagreb

Nakon već svima poznate Trakošćanske ulice na Trešnjevci i zatim Radničke ceste, treće i najveće Magnolia slastice otvorile su svoja vrata krajem prošlog tjedna u samom centru Zagreba, u Gundulićevoj 4. Prekrasan prostor visokih stropova s puno prirodnog svjetla i chic uređenja, gotovo vas može prevariti da ste zakoračili u neku parišku slastičarnicu, samo će poznate slatke kreacije u vitrini otkriti da se radi o zagrebačkoj Magnoliji.

Prostranost ovog interijera dozvolila je igru s različitim mjestima za goste – malim ugrađenim separeima, mramornim stolovima u slobodnom prostoru s trendi ružičastim stolcima, štuko dekoracijama, a upečatljivi detalj je velika magnolija izvedena na jednom zidu, vječna inspiracija Magnolia slastica. Pažnju privlači i neobična rasvjeta, žičani cilindrični lusteri na štukaturom izvedenom stropu, koji su nastali prema nacrtima arhitektice Edite Geci.

Njoj je još jednom povjeren i cijeli projekt uređenja najnovije slastičarnice koja je interijer izvela tako da tematski odgovara prethodnim Magnolia slasticama i cijelom brendu, ali jedinstvenost i duh lokacije dopustili su dodatnu igru materijalima i bojama. Pastelne nijanse već su im zaštitni znak, bež, krem i siva koju na mjestima razbijaju zagasita ružičasta i zlatno-ružičasta boja, dok je samo ime slastičarnice iznad vitrine izvedeno poput cvjetne instalacije. Takvom se upotrebom cvijeta magnolije parira cvjetnom stropu koji krasi Magnolia slastice u Radničkoj, ali na nov i inovativan način. ‘Cvjetni’ partneri zaduženi za ukrase od cvijeća još su jednom NtS Events, sad već dugogodišnji suradnici slastičarnice, kao i Ivana Kuzmić koja je osmislila vizualni identitet.

“Nakon tri godine i tri Magnolije, sada zaista imamo oformljen vrhunski tim, od slastičara i svih suradnika koji su radili da Magnolia slastice postanu ono što danas jesu, zbog čega sam neizmjerno sretna”, rekla nam je Jasmina Bagarić povodom otvaranja najnovije slastičarnice.

Slastičarski tim dobio je pojačanje te su zajedničkim snagama kreirali nove kolače za novi chic prostor. Već se danas možete uputiti na tortu od zelenog čaja, praline tortu s krokantom, tortu Medovik, Rusku ili Splitsku tortu te sve klasike koje ste navikli pronalaziti u vitrini Magnolia slastica i uživati u divnom interijeru, skriveni od buke grada.

Izvor: journal.hr