Preskoči na sadržaj

Košarica

Vaša košarica je prazna

Članak: Journal.hr zimski party u kavani Corso

Journal.hr zimski party u kavani Corso

Journal.hr zimski party u kavani Corso

Bogatu zimsku sezonu božićnih tuluma i domjenaka zaključili smo sinoć najvećim do sada Journal.hr zimskim partyjem u povijesnom prostoru kavane Corso. Kako i priliči godišnjem dobu, interijer je bio obučen u zimske tonove, snježne pahulje lepršale su na projekcijama iznad glava uzvanika, a glavni moto zabave bio je #allaboutchange.

JOURNAL.HR VELIKI ZIMSKI PARTY

Skori kraj jedne godine i bogate sezone obilježili smo u društvu suradnika, klijenata, kolumnista, blogera i prijatelja koji od samih početaka prate i podržavaju Journal.hr. Party nastao u suradnji s agencijom Alert donio je, unutar impozatne unutrašnjosti Kavane Corso, nekoliko kutaka u kojima se moglo uživati. Jysk kutak za dobrodošlicu bio je uz pomoć studija Eventastic uređen poput malog dnevnog boravka i okružen okićenim jelkama, a gosti su se zatim s Tanqueray ginom ili Mionetto proseccom mogli prošetati po ostatku prostora i zaustaviti se na punktovima namijenjenim za druženje.

Unutar jedne lounge zone i osvijetljenog cornera gosti su se mogli upoznati s novim proizvodom na tržištu – IQOS-om te ga na licu mjesta i po prvi puta kupiti. Riječ je o proizvodu koji omogućuje inovativni način korištenja duhana – za razliku od cigareta gdje duhan gori, IQOS grije duhan. Za gurmane su tu bili zalogaji chefice Priske Thuring iz Dubravkinog puta te kao desert kolačići i cupcakes iz Magnolia slastica na slatkom stolu koji je personalizirao NtS Events. Dodatno smo se častili vinima iz vinarija Kabola i Štampar dok su za pravo taženje žeđi nakon puno plesanja bili zaduženi voda Kala i Cedevita GO.

Dodatno se zahvaljujemo svim našim sponzorima kao što su: Dove, Kiehl’sDilemma PostersUrban Watch, Heraldi, Nivea, Minu HomedecorMelem, Zadig & Voltaire, Elizabeth Arden, Shiseido, Cartier, Abercrombie & Fitch.

Izvor: journal.hr