Preskoči na sadržaj

Košarica

Vaša košarica je prazna

Članak: Magnolia slastice na još jednoj zagrebačkoj adresi

Magnolia slastice na još jednoj zagrebačkoj adresi

Magnolia slastice na još jednoj zagrebačkoj adresi

Prije nekoliko dana popularna zagrebačka slastičarnica Magnolia slastice, uz onu na Trešnjevci, otvorena je na još jednoj lokaciji – u Radničkoj 49, u novom Super Konzumu koji je uselio u nekadašnji Mercator. Puno veći prostor Caffea sada već dočekuje svoje prve goste s finim kolačima na kakve su od Magnolije navikli.

Po ulasku odmah ćete zamijetiti strop od cvijeća i grančica, cvjetnu instalaciju koju je prema zamislima arhitektice Edite Geci izradio NtS Events i koja dominira prostorom harmonično se spajajući sa svim njegovim elementima. Edita Geci, koja djeluje unutar Studija Geci, osmislila je izgled interijera, za vizualni identitet zaslužna je bila Ivana Kuzmić, a cijela inspiracija dolazi od drveta magnolije, kao što je to slučaj i u prvim Magnolija slasticama u Trakošćanskoj ulici.

Polazeći od izvornog shabby chic uređenja osmišljen je interijer u kojem prevladavaju pastelne nijanse i drvo, no nova Magnolia dolazi s dozom minimalizma i čistih linija. Već prepoznatljive ružičasto-bijele prugice krase zid nasuprot ulaza, a ispod zlatnim slovima ispisanog imena slastičarnice kriju se fini Magnolijini kolači, cupcakes, macarons, torte i jedna novost – popelini od ruže, talijansko-francuska slastica, koju gosti već obožavaju.

Kao što smo već najavili, u travnju nas očekuje još novosti iz Magnolia slastica – u Gundulićevoj će se otvoriti najveća Magnolia do sada. Arhitektica Edita Geci već radi na novom prostoru – jedva čekamo vidjeti kako će izgledati!

Izvor: journal.hr