Preskoči na vsebino

Košarica

Vaša košarica je prazna

Članek: U društvu grofa Drakule s brendovima essence i Catrice

U društvu grofa Drakule s brendovima essence i Catrice

U društvu grofa Drakule s brendovima essence i Catrice


Ovo jedinstveno iskustvo bilo je spoj avanture i zabave uz predstavljanje jesenskih BOOtiful makeup noviteta oba brenda unutar jednog od najpoznatijih dvoraca na svijetu - dvorcu grofa Dracule u Transilvaniji.

Beauty SPA


Prva večer započela je večerom u luksuznom hotelu, nakon čega su uslijedili spa tretmani i opuštanje uz bazen. Posjetitelje su dočekala parea i skincare proizvodi brendova essence i Catrice koji su bili izloženi na brendiranim policama. Kako bi iskustvo bilo potpuno, pripremili smo i bendirane luftiće. Stvorena je idealna atmosfera koja je drage goste pripremila za sljedeći dan, ispunjen raznim aktivnostima.

  

 

 

Libearty Bear Sanctuary

 
Sljedećeg jutra, imali su jedinstvenu priliku posjetiti najveće utočište za smeđe medvjede na svijetu Libearty Bear Sanctuary, gdje su puno naučili o tim veličanstvenim stvorenjima i uživli u prekrasnom prirodnom okruženju. Kako bi posjet bio ugodan i topao, pripremili smo i brendirane hoodice, s motivom smeđeg medvjeda. Brendovi essence i Catrice dodatno su podržali ovu plemenitu misiju donacijom skloništu za medvjede, a omogućili su i “usvajanje” svog medvjeda, pomažući u širenju svijesti o zaštiti tih veličanstvenih stvorenja. Ovaj izlet je ne samo obogatio iskustvo već je i istaknuo posvećenost brendova essence i Catrice ekološkoj svijesti i zaštiti životinja.

  

 

 

BOO! Dracula is after you!

 

Velika zabava održana posljednje večeri u tajanstvenom Dvorcu Drakule bila je vrhunac trodnevnog događanja.

U samom srcu Rumunjske smjestila se Transilvanija, regija poznata po srednjovjekovnim gradićima, planinskim lancima i gotičkim dvorcima. Najpoznatiji je svakako Bran dvorac koji je proslavila legenda o grofu Drakuli. Iako bi malo tko rekao da ga je vrijeme poslužilo kada pada kiša, upravo to je bila je savršena kulisa za istraživanje Drakulinog dvorca nakon sumraka. Velebno zdanje starije više od 600 godina izdizalo se iz magle, a do njega je vodio put osvijetljen tek svijećama uz pokoju izgubljenu vilu, kojoj smo osmislili i šivali kostime.

   

U dvorcu smo uredili i osmislili essence i Catrice promo pozicije. Uz brendirane pulteve, ogledala, izradili smo i posebne prigodne police na kojima je bila izložena nova kolekcija. 



ESSENCE POINT

   

 

 

CATRICE POINT

  

S dramatičnim osvjetljenjem, mističnom atmosferom, fantastičnim dekoracijama i vrhunskom produkcijom, dvorac je oživio u glamuroznoj atmosferi koja je savršeno odgovarala predstavljanju najnovijih kolekcija ljepote brendova essence i Catrice.

Posjetitelji su uživali u glazbi, posebnim vizualnim efektima i prostoru ukrašenom spojem mistike i luksuza, spajajući tradiciju s modernim stilom.

   

  

Sudjelovali smo u pomno osmišljenim aktivnosti – od make-up kutaka i predstavljanja novih proizvoda oba brenda do posebnih iznenađenja unutar dvorca.

Uz brendovi essence i Catrice još jednom smo pokazali svoju kreativnost i sposobnost stvaranja iskustva koja nadmašuju tradicionalne promocije i ostavljaju trajan dojam.

Ovo događanje ostat će nam u sjećanju kao jedno od najuzbudljivijih događanja godine. Svi smo se zbilja zabavili i imali #BOOtiful time.