Preskoči na sadržaj

Košarica

Vaša košarica je prazna

Članak: Bili smo na čarobnom eventu na Bledu

Bili smo na čarobnom eventu na Bledu

Bili smo na čarobnom eventu na Bledu

U sklopu održanog eventa na jezeru Bled, influenceri s 10 tržišta zajedno s nekoliko novinara sudjelovali su u trodnevnom beauty druženju organiziranog od strane makeup brendova Essence i Catrice.

Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Rumunjska i Makedonija čine samo jedan dio ekipe koja je uživala u ovom jedinstvenom putovanju. Putovanje za novinare i influencere  je organizirano od strane glavnog distributera  VM2 Cosmetics brendova Essence i Catrice, a pridružili smo im se i mi, uz brending cijele Beauty priče. Vjerujemo da upoznavanje s ponudom brendova, novom kolekcijom i zajedničko otkrivanje novih makeup trikova, imaju dodatnu čar kada im se dodaju odlično društvo i bajkovita lokacija.

Beauty SPA

 nts events catrice essence bled nts events catrice essence bled

Prva večer obilježena je opuštanjem u spa zoni, uz brending s rozim i crnim balonima, te vazama s hortenzijama kojima smo oplemenili Beaty priču i uveli sudionike u magičnu spa zonu s bijelim balonima u bazenu i velikim svjetlećim bubble kuglama. Tamo su ih dočekali proizvodi brendova Essence i Catrice za njegu kože i opuštanje, a važno je napomenuti da su svi proizvodi cruelty-free i vegan, čime se naglasila posvećenost brendova prema odgovornom pristupu ljepoti i njezi kože.  

Beauty Lake Brunch

NTS-events_Bled_Catrice_essence  NTS-events_Bled_Catrice_essence  NTS-events_Bled_Catrice_essence

Drugi dan započeo je šetnjom uz jezero Bled, a svi su sudionici nosili naše ružičaste šubare i buce te stvorili veseli prikaz koji je oživio cijeli Bled i privukao pažnju slučajnih prolaznika. Nakon šetnje krenula je vožnja brodicama uz obilazak Blejskog otoka gdje su imali priliku upoznati otok, pozvoniti na zvono želja i kušati lokalne slastice. Pri povratku s otoka organiziran je snježno bijeli i rozi ručak/party uz Essence proizvode i DJ-a. Restoran je magično ukrašen bijelim brezama, a vani smo postavili posebno izrađenu brendiranu pozadinu s bijelim brezama i pogledom na dvorac.

Dinner with Nutcrackers

NTS-events_Bled_Catrice_essence  NTS-events_Bled_Catrice_essence  NTS-events_Bled_Catrice_essence

Dan je završio večerom u Dvorcu Bled gdje su ih na ulazu dočekale zastave i orašari, a cijeli prostor je uređen u zimskom ugođaju. Kako bi tematska večer bila potpuna, izradili smo i prave orašar crvene kape, kako bi se svatko saživio s cijelom pričom.

Izvedba vitezova na Blejskom dvorcu je bila cherry on top ove večeri. Uz naša odjela, pravi muški orašari, koji su bili atrakcija na dvorcu, dodali su autentičnost i čaroliju cijelom doživljaju, stvarajući tako magičan spoj s novom Catrice kolekcijom – Magic Christmas Story.

Magična ljepota Bleda kao, makeup proizvoda Essence i Catrice i naši popratni dekorativni brending elementi zaslužni su za snažan dojam i nezaboravno iskustvo!